"TRUDIMO SE DA REŠIMO PROBLEM, NEĆEMO ODUSTATI": Ministar Mali o zabrani dinara na KiM

Novosti online

06. 03. 2024. u 08:22

MINISTAR finansija Siniša Mali izjavio je, kada je reč o zabrani dinara na KiM, da se država trudi iz dana u dan da reši taj problem.

ТРУДИМО СЕ ДА РЕШИМО ПРОБЛЕМ, НЕЋЕМО ОДУСТАТИ: Министар Мали о забрани динара на КиМ

Foto: Printskrin

- Pronalazimo načina, trudimo se iz dana u dan da rešimo problem koji je Kurti samoinicijativno izazvao, sam sa sobom izazvao. To jeste veliki problem za naše građane na KiM. Mi nećemo odustati od toga da nađemo rešenje, moramo da omogućimo normalan život tih građana. To je samo jedan deo pritisaka koji vidite. Pogledajte sa koliko izazova se susreće predsednik i naša zemlja. Ono što nam je danas potrebno je jedinstvo i sloga, da sačuvamo našu Srbiju kao samostalnu, nezavisnu i suverenu. A sa druge strane da učinimo sve da i dalje rastemo. Uprkos tome što razvijenije zemlje pokazuju znakove slabosti, mi izlazimo sa jasnim ciljevima - kazao je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024