VAŽNO JE DA SE VLADA FORMIRA ŠTO PRE: Vučić - Glavni infrastrukturni projekti dobro napreduju

Novosti online

06. 03. 2024. u 18:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su ekonomski parametri u zemlji dobri, ali da je važno da se vlada formira što pre.

ВАЖНО ЈЕ ДА СЕ ВЛАДА ФОРМИРА ШТО ПРЕ: Вучић - Главни инфраструктурни пројекти добро напредују

Foto Novosti

- Razgovarali smo o predstojećim izborima i formiranju Nardone skupštine. Naši svi ekonomski parametri su dobri, nijedan problem nemamo, na računu imamo preko 4,2 milijarde evra. Međutim, važno je da vladu formiramo što pre, zbog EKSPA, zbog svegha što smo obećali ljudima. Glavni infrastruktruni pšrojekti idu dobro, od auto-puta do Kraljeva, Trstenika, Požege, Požarevca, rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (61)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!