VUČIĆ ČESTITAO RAMAZAN VERNICIMA ISLAMSKE VEROISPOVESTI: Neka vas plemenite misli nadahnu na činjenje dobrih dela

Novosti online

10. 03. 2024. u 19:35

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas najiskrenije čestitke svim vernicima islamske veroispovesti u Srbiji povodom početka meseca Ramazana.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО РАМАЗАН ВЕРНИЦИМА ИСЛАМСКЕ ВЕРОИСПОВЕСТИ: Нека вас племените мисли надахну на чињење добрих дела

Foto: Instagram

- Srbija će se uvek, gradeći čvrste mostove mira i tolerancije, snažno zalagati da kulturno i versko bogatstvo njenih građana bude primer sloge i tolerancije. Neka vas u mesecu praštanja i blagostanja plemenite misli nadahnu na činjenje dobrih dela, a dani budu ispunjeni duhovnom radošću i svakim dobrom, poručio je Vučić u čestitki.

On je vernicima islamske veroispovesti poželeo da predstojeći mesec Ramazana provedu ispunjeni srećom i da Ramazanski Bajram dočekaju u obilju svakog dobra, u slozi i ljubavi sa svojim porodicama i prijateljima.

Ramazan počinje večeras sa zalaskom sunca a tokom tog svetog meseca za muslimane ohrabruju se dobra dela, molitve i čitanje Kurana.

Ramazan je deveti mesec muslimanskog lunarnog kalendara, blagosloveni i sveti mesec tokom kojega vernicima islamske veroispovesti širom sveta poste tokom dnevnih sati.

Prvi dan posta je u ponedeljak 11. marta. a poslednji 9. aprila.

BONUS VIDEO: DEDA ZAPLAKAO OD SREĆE ŠTO ĆE UŽIVO VIDETI VUČIĆA: On je prvi predsednik koji je posetio naše mesto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima