VUČIĆ O NAPADIMA AIDE ĐOROVIĆ: To što ćete mene da ubijete, o tome sanjate već godinama, još niste proveli u delo - pobediću vas opet

Novosti onlajn

10. 03. 2024. u 21:00 >> 21:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas iz Predsedništva Srbije nakon sastanka sa liderima vladajućih stranaka.

ВУЧИЋ О НАПАДИМА АИДЕ ЂОРОВИЋ: То што ћете мене да убијете, о томе сањате већ годинама, још нисте провели у дело - победићу вас опет

Foto: Printskrin

Vučić je, komentarišući izjave Aide Ćorović da će on biti ubijen, rekao da će on pobediti uvek.

- Rekla je da smo pokušali da je kupimo kada joj je moja savetnica ponudila pomoć jer je rekla da nema od čega da živi. Dakle to što ćete mene da ubijete, o tome sanjate već godinama, još niste proveli u delo, pobediću vas opet. Boriću se i za Beograd, i za sve lokalne samouprave u Srbiji. Požurite sa tim kako ćete da me ubijete - rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da je pokušao da odvrati Suzanu Vasiljević od toga da pozove Aidu Ćorović, ali da je ona htela da pomogne jer je njen bivši partner poznavao Aidu. 

- I on je znao Aidu Ćorović, pa je htela da pomogne. A sada Aida Ćorović kaže da smo hteli da je ućutkamo. Svakog dana ima stotine hiljada objava protiv mene, pa sad baš njoj treba da daju pare. Ili Topalku da dajem pare, sad će on da bude pobednik Evrovizije. Šta vam je bre ljudi - kazao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)