ŠAPIĆ: Kako će neko da vodi srpsku prestonicu, ako nije spreman da osudi secesionističke i antisrpske izjave koje smo čuli u Dubrovniku?

Novosti online

29. 03. 2024. u 09:51

PREDSEDNIK Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je u ovim nestabilnim trenucima u kojima se čitav svet nalazi, veoma važno da na čelu Beograda bude srpski gradonačelnik koji će zastupati očuvanje srpskih nacionalih interesa, ne dozvolivši da bilo ko promoviše secesionističku i antisrpsku politiku.

ШАПИЋ: Како ће неко да води српску престоницу, ако није спреман да осуди сецесионистичке и антисрпске изјаве које смо чули у Дубровнику?

Foto: Novosti

- Kada kažem da Beograd treba da ima srpsku vlast, svi oni poskaču. A šta treba da kažem? Da ima tursku vlast? Beograd mora da ima srpskog gradonačelnika odlučnog da čuva i štiti srpske interese. Kada neko nije spreman da osudi izjave izgovorene u Dubrovniku, a koje direktno predstavljaju antisrpsku i proustašku politiku, kako će biti spreman da vodi Beograd. Mislim da je ova situacija najbolje objasnila razliku između srpskog i antisrpskog gradonačelnika o kojem sam govorio ranije i kada ljudima nije bilo jasno na šta mislim kad kažem da Beogradu treba "srpski gradonačelnik". Evo, baš ovo mislim, da gradonačelnik mora da osudi svaki antisrpski stav, a ne da prećutkuje ili kako to sad radi Marinka Tepić u ime Đilasove liste, podržava i brani proustaške stavove Dinka Gruhonjića, koji uopšte nisu novost, nego su tek sad to videle široke narodne mase, rekao je Šapić i dodao :

-A ja ću braniti svakog Hrvata, i svakog pripadnika islamske ili bilo koje druge veroispovesti u Beogradu, ako mu fali dlaka sa glave, samo zato što ne pripada srpskom narodu ili je drugačije veroispovesti. Ali da branim one koji svesno i konstantno urušavaju ustavnopravni poredak naše države, koji veličaju ozloglašene zlikovce i koji direktno propagiraju secesionističku politiku, sigurno neću – istakao je Šapić.

BONUS VIDEO: KAKO N1 ŠTITI KOLEGE: Kažu da nasilje cveta u društvu jer neko ne odgovara na njihova pitanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!