VUČIĆ O PERFIDNOJ DORINOJ IGRI: Sram te bilo! Usledio telefonski poziv, možete misliti "promenila mišljenje" - Dobro znam ko je izdao nalog

Novosti onlajn

29. 03. 2024. u 18:20

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se obraća javnosti iz palate "Srbija".

ВУЧИЋ О ПЕРФИДНОЈ ДОРИНОЈ ИГРИ: Срам те било! Уследио телефонски позив, можете мислити променила мишљење - Добро знам ко је издао налог

Tanjug

Vučić je između ostalog govorio i o Dori Bakojani, izvestiocu za Kosovo, koja je dala preporuku da Priština bude primljena u punopravno članstvo SE.

- Dora Bakojani, izvestilac za Savet Evrope, je 3 dana pre nego što je promenila svoje mišljenje, možete misliti "promenila svoje mišljenje" - jada i čemera, usledio telefonski poziv, naglo se pokajala što je bila "čvrsta i snažna", sramota, a onda se setila da nije važna ZSO, ni eksporoprijacija, ništa - rekao je Vučić. 

- Sram te bilo za to što si uradila, sram te bilo. Ja dobro znam ko je izdao nalog da odustanete od principa i da se tako ponašate! Sram vas bilo! Neki ljudi imaju kičmu u međunarodnoj areni, a neki nemaju ništa - zaključio je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (47)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo