"ŽELIM VAM SVIMA BLAGOSLOVEN I SREĆAN USKRS" Predsednik Vučić čestitao praznik vernicima

Милица Шкорић
Milica Škorić

30. 03. 2024. u 08:25

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas uskršnju čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru.

ЖЕЛИМ ВАМ СВИМА БЛАГОСЛОВЕН И СРЕЋАН УСКРС Председник Вучић честитао празник верницима

Foto Tanjug

U čestitki se kaže:

- Dok se porodice okupljaju da proslave Uskrs, praznik ispunjen najdubljim smislom hrišćanske vere, vreme je da se svi podsetimo na nepresušnu snagu vere, nade i ljubavi, koja nam daje podstrek za sveobuhvatnu duhovnu obnovu.

Na ovaj praznik, koji svetkuje radost i bogatstvo života, setimo se i svevremene pouke o požrtvovanju, iskupljenju i silini vere, koja je uvek spremna na praštanje, duhovni preobražaj i okupljanje oko najviših vrednosti koje nas i čine ljudima, a koje Uskrs na uzvišeni način simbolizuje.

U vremenima teških iskušenja i neizvesnosti današnjeg sveta, molimo se da blagodat Uskrsa osvetli naš put, ulivajući u sva srca mir i nepokolebljivu veru. Zato i danas, kao i uvek kroz vekove, upravo iz ove neprolazne poruke ljubavi i nade, svi treba da crpimo mudrost i snagu za vremena buduća, u kojima će nam jedini cilj biti dobrobit svih, sloga i mir.

Neka i ovaj Uskrs bude vreme dubokog duhovnog preobražaja i prilika za suštinsko povezivanje sa večnim istinama koje nas zbližavaju i ujedinjuju.

Želim vam svima blagosloven i srećan Uskrs! Neka blagi duh mira, napretka, radosti i dobrobiti ispuni svaki dom - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

BONUS VIDEO: ŠTA JE SVE IZVUČENO IZ KUĆE - Prizor sa mesta gde je nestala Danka posle 4. dana potrage

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (29)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo