"ŽELEO DA ISPROVOCIRA SRBE" Srpska lista: Nakon cirkuske predstave očigledno uplašeni Kurti je otišao nazad

Novosti online

03. 04. 2024. u 13:59

PARADIRANjE Aljbina Kurtija uz više desetina vozila i stotinu do zuba naoružanih albanskih specijalaca po severu Kosova i Metohije uznemirio je Srbe na Kosovu i Metohiji koji su sa gnušanjem posmatrali ovaj igrokaz, navodi se u saopštenju Srpske liste.

ЖЕЛЕО ДА ИСПРОВОЦИРА СРБЕ Српска листа: Након циркуске представе очигледно уплашени Курти је отишао назад

Foto: Srpska lista

- Kurtijev dolazak na sever uz parapolicijske formacije ima za cilj destabilizaciju situacije na terenu i izazivanje tenzija. Više je nego jasno da je svojim dolaskom želeo da isprovocira reakciju srpskog naroda i sebe predstavi kao žrtvu kako bi zaradio još koji politički poen ili glas za predstojeće izbore. Nakon ove cirkuske predstave očigledno uplašeni Kurti je kao i svi okupatori otišao nazad, a mi ostali na severu Kosova i Metohije kao svoji na svome jer je ovo naša zemlja, naši gradovi i opštine. Očekujemo da će nadležne službe dezinfikovati ulice kojima se on kretao i time zaštiti zdravlje naših građana - dodaju iz Srpske liste.

- Zahtevamo da nadležne međunarodne organizacije reaguju na ovu očiglednu provokaciju i zahtevaju od svog pulena da prestane da ugnjetava srpski narod, koji je ovog puta pokazao izuzetnu suzdržanost i trpeljivost - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: PROFESOR NA N1 SRUŠIO SNEŠKA ĐILASOVCIMA: “Preseljavanje glasača” nije uticalo na izborne rezultate

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave