UGROŽAVAJU OPSTANAK SRBA: Međunarodna zajednica kontinuirano nagrađuje Prištinu

Novosti online

03. 04. 2024. u 20:40

PREDSEDNIK Srpske liste Zlatan Elek poručio je danas na sastanku sa šeficom UNMIK-a Karolinom Zijade u sedištu Srpske liste u Kosovskoj Mitrovici da uprkos jednostranim merama premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, međunarodna zajednica nagrađuje Prištinu.

УГРОЖАВАЈУ ОПСТАНАК СРБА:  Међународна заједница континуирано награђује Приштину

Foto: Tanjug

- Na sastanku je ukazano na sve jednostrane mere režima u Prištini kojima se ugrožava opstanak Srba na ovim prostorima, ali i razočarenje međunarodnom zajednicom koja i pored svega što Kurti radi, Prištinu kontinuirano nagrađuje, pa se tako usvaja izveštaj Dore Bakojani i najavljuje članstvo u Savetu Evrope bez ispunjenja postavljenih uslova, Priština uzdiže u saradnji sa NATO i dodeljuje vizna liberalizacija", saopštila je Srpska lista.

Na sastanku je bilo reči o predstojećoj sednici Saveta bezbednosti UN o situaciji na Kosovu i Metohiji i problemima sa kojima se suočava srpski narod na ovim prostorima, dodaje se u saopštenju. 

BONUS VIDEO: 61. NAJPLEMENITIJI PODVIG GODINE: Dodela priznanja "Večernjih Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost