VUČIĆ POSLE SVEČANE VEČERE SA MAKRONOM: Razgovarali smo o važnim pitanjima od geopolitičkih, do bilateralnih

Novosti online

08. 04. 2024. u 23:31

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj večeri koju je u njegovu čast priredio predsednik Republike Francuske Emanuel Makron, nakon čega su dva predsednika održala tête-à-tête sastanak.

ВУЧИЋ ПОСЛЕ СВЕЧАНЕ ВЕЧЕРЕ СА МАКРОНОМ: Разговарали смо о важним питањима од геополитичких, до билатералних

Foto: Instagram

- Ponosan sam što sam večeras u Jelisejskoj palati imao priliku da sa predsednikom Emanuelom Makronom razgovaram o svim važnim pitanjima od geopolitičkih, do bilateralnih i onih strateški najbitnijih za Srbiju i naš narod. Ukazao sam mu na neuporedivo bolje ekonomske odnose naše dve zemlje, ali i izneo očekivanje da možemo još više i bolje kada su u pitanju trgovinska razmena, investicije i zajedničko poslovanje u mnogim oblastima u kojima Srbija ima dosta da nauči od Francuske. Izrazio sam očekivanje da će Francuska pružiti podršku Srbiji i u svim drugim sferama, prvenstveno kada su u pitanju naš evropski put i dijalog sa Prištinom. Još jednom sa zahvalio predsedniku Makronu na ličnom angažmanu kada je reč o očuvanju stabilnosti u našem regionu - napisao je Vučić na Instagramu.


BONUS VIDEO: JASNO: Ove Vučićeve reči odzvanjaju Francuskom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima