OVO JE POLITIČKI SKANDAL Gujon o pisanju Nove: Preče im je tužakanje srpske vlasti od stavljanja žiga genocidnosti našoj deci

Novosti online

10. 04. 2024. u 11:01

ARNO Gujon, direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, reagovao je na pisanje Nove u kojoj se navodi da predsednik Vučić nema nameru da ispuni bilo koju preporuku ODIHR-a.

ОВО ЈЕ ПОЛИТИЧКИ СКАНДАЛ Гујон о писању Нове: Прече им је тужакање српске власти од стављања жига геноцидности нашој деци

Foto I. Marinković

- U trenutku kada se vrši tihi pogrom Srba na Kosovu i Metohiji i kad Nemačka pokreće predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici u UN, plan lidera opozicije je da govore pred nemačkim Bundestagom o… “ODIHR-u” i predsedniku Srbije! Ovo je politički skandal. Ako vam je tužakanje srpske vlasti nemačkim poslanicima preče od kršenja ljudskih prava srpskog naroda i stavljanja žiga genocidnosti vašoj deci, onda ne zaslužujete poverenje naroda. Svest o zajedničkom nacionalnom interesu, kao i briga za narod i državu treba uvek da budu na prvom mestu, pogotovu kad ste u inostranstvu - napisao je Gujon na svom zvaničnom Iks nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove