IZBORI NISU PIJACA Božićeva o opoziciji: Nek se najpre dogovore između sebe šta žele i ko je glavni

Novosti online

10. 04. 2024. u 12:32

SANDRA Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se nakon izjava Marinike Tepić.

ИЗБОРИ НИСУ ПИЈАЦА Божићева о опозицији: Нек се најпре договоре између себе шта желе и ко је главни

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/

- Svima koji prate rad i delo Marinike Tepić jasno je da principi i ona ne idu zajedno u istoj rečenici. Najpre da se dogovore između sebe šta žele i ko je glavni, pošto im je to preduslov preduslova koje su postavili u vidu ultimatuma.

Izbori nisu pijaca na kojoj će se oni cenkati i licitirati kako im je volja. Takvu politiku su vodili do 2012. godine i takva politika je Srbiju koštala.

Sve ono na čemu je Aleksandar Vučić posvećeno radio, da bi Srbiju danas u Evropi i svetu cenili i poštovali, oni bi za dan uništili. I toga su svesni svi u zemlji.

Baš zato, bauljaju od izbora do izbora postavljajući neke nove uslove, nove zahteve, nove ultimatume ne bi li na bilo koji način namakli koji glas.

Međutim, ne postoje uslovi na ovom svetu pod kojima bi Marinika Tepić i njen gazda Dragan Đilas pobedili. Nema grada, opštine, pa čak i mesne zajednice u kojima bi njena interesna grupa imala većinu.

Vodeći destruktivnu i autošovinističku politiku klimav bi im bio i kućni savet u svim zgradama gde ključeve od stana drži bata Gojko - navodi se u saopštenju Sandre Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)