MINISTAR MALI SA GRAĐANIMA U BLOKU 44: Uvek mi je drago kada vidim koliku podršku imamo - Beograd će nastaviti da se razvija (VIDEO)

Novosti onlajn

13. 04. 2024. u 12:42

ČLAN Predsedništva SNS-a Siniša Mali obišao je danas aktiviste Srpske napredne stranke u Bloku 44.

МИНИСТАР МАЛИ СА ГРАЂАНИМА У БЛОКУ 44: Увек ми је драго када видим колику подршку имамо - Београд ће наставити да се развија (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram

"Danas sam sa Sanja Džajić imao priliku da obiđem naše aktiviste u Bloku 44 na Novom Beogradu. Uvek mi je drago kada vidim koliku podršku imamo, ali i kada mogu da razgovaram sa građanima, da čujem njihove sugestije, pitanja, ideje. Beograd će nastaviti da se razvija, postajući još veći, lepši i funkcionalniji grad. A mi smo tu, uz građane, da budemo deo tog puta i da vodimo grad napred!", objavljeno je uz snimak na zvaničnom Instagram nalogu ministra. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost