VUČIĆ POSLE DOČEKA SIJA PRED PALATOM: Pamtimo da ste bili uz nas kada nam je bilo najteže i kada mnogi to nisu ni hteli, ni smeli (VIDEO)

Novosti online

08. 05. 2024. u 10:30

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić podelio je video-snimak sa ceremonije svečanog dočeka predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga i njegove supruge profesorke Peng.

ВУЧИЋ ПОСЛЕ ДОЧЕКА СИЈА ПРЕД ПАЛАТОМ: Памтимо да сте били уз нас када нам је било најтеже и када многи то нису ни хтели, ни смели (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Srbija je mala i ponosna zemlja, čiji ljudi imaju veliko srce koje zna da ceni pravo prijateljstvo.

Uveren sam, poštovani predsedniče Si, da ćete tokom ove posete osetiti makar deo poštovanja i naklonosti koje građani Srbije imaju za Kinu, čijoj se istoriji, kulturi i narodu iskreno dive.

Pamtimo da ste bili uz nas kada nam je bilo najteže i kada mnogi to nisu ni hteli, ni smeli. Zahvalni smo za pažnju koju posvećujete našoj zemlji, kao i na strateškom partnerstvu koje je Srbiji otvorilo neslućene potencijale za razvoj i napredak.

Ponosni smo na čelično prijateljstvo sa Kinom i to uvek i na svakom mestu uzdignute glave ističemo, sa željom da nastavimo zajednički rad na dobrobit naših naroda, kao i na boljem i pravednijem svetu, zasnovanom na načelima jednakosti, pravičnosti i poštovanja u međunarodnim odnosima, koji su danas toliko retki.

Hvala Vam još jednom na poseti, koja će dati novi zamah u istorijskom poglavlju naših odnosa.

Dobro nam došli, poštovani prijatelju! - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)