NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

DODIK PORUČIO: Bez snažne Srbije, koju vodi Vučić, nema ni opstanka RS

Novosti online

20. 05. 2024. u 18:17

PREDSEDNIK Republike Srpske govorio je o odnosima Srbije i RS.

ДОДИК ПОРУЧИО: Без снажне Србије, коју води Вучић, нема ни опстанка РС

Foto V. Tripić

O ključnom pitanju koje ovde želim da istaknem, potpuno uveren da je to tako, jeste činjenica da je Srbija u ovom trenutku snažnija nego što je inače, ranije bila. I to je to osigurava našu bezbednost i sigurnost gde god se nalazimo.

Pogotovo opredeljenje predsednika Srbije i njegovog tima, koji ja mogu da svedočim u ime Republike Srpske, da naši odnosi nisu nikada bili bolji konkretniji. Naši odnosi podrazumevaju i sve ono što se vidi i što se ne vidi. Al u suštini upereno na to da se održi zajednički identitet i zajednički cilj. Republika Srpska, dakle, je svesna da bez snažne Srbije, nema ni snažne, ni čak opstanka Republike Srpske, a da ne govorimo o našoj snažnoj poziciji. Isti oni koji su bili, kroz istoriju, na drugoj strani danas, samo su još više ogorčeni. Njima ne odgovara snažna Srbija koja jeste. Može u Srbiji i među nama ovde da bude različitih mišljenja o tome.

Ali budućnost Srbije nikada nije zavisila od snažne političke ličnosti kao što je to u ovom trenutku. A to je ne sumnjivo gospodin Vučić koji, i ja to mogu da posvedočim, nesumnjivo ulaže napore, i nijedno pitanje, važno za Republiku Srpsku, nije propustio da se ne uključi sa pozicije svojih mogućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo