VESIĆ - POČINJE PROCENA ŠTETE: Grad Beograd najoštrije osuđuje nasilje koje si huligani organizovali sinoć u centru našeg grada

Novosti online

11. 07. 2020. u 10:42

GRAD Beograd najoštrije osuđuje nasilje koje si huligani organizovali sinoć u centru našeg grada, napisao je na svom Fejsbuk nalogu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

ВЕСИЋ - ПОЧИЊЕ ПРОЦЕНА ШТЕТЕ: Град Београд најоштрије осуђује насиље које си хулигани организовали синоћ у центру нашег града

Foto: Facebook

- Ovako su noćas huligani, koje organizuje Đilasov Mlađan Đorđević, uništavali Beograd. Pogledajte kamene kocke koje su vadili kako bi gađali policiju i uništavali Narodnu skupštini Republike Srbije.

- Pogledajte kako su ove bitange uništile postament skulpture “Igrali se konji vrani” vajara Tome Rosandića postavljene 1939. godine ispred skupštinskog zdanja ondašnje Kraljevine Jugoslavije, a danas Republike Srbije.

- Grad Beograd je jutros počeo procenu štete. Čim procena bude završena objavićemo je i poslati krivičnu prijavu i prijavu za naknadu štete Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Svaka od ovih bitangi koja je uhapšena i za koju se dokaže da je je učestvovala “u nasilnoj skupini” platiće solidarno ovu štetu - zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)