KAKO DELUJE ANTI SRBIJA: Pravna država samo uz priznanje nezavisnosti Kosova i “smrt” odnosa sa Rusijom

Milorad VUČELIĆ

30. 07. 2020. u 09:33 >> 09:34

OSNOVNO geslo po kojem kod nas deluje političko-medijski blok Anti Srbije sve više liči i podseća na onaj vatreni poklič obogaljenog Frankovog generala izgovoren 1936. godine na Univerzitetu u Salamanki: Živela smrt!

КАКО ДЕЛУЈЕ АНТИ СРБИЈА: Правна држава само уз признање независности Косова и “смрт” односа са Русијом

Novosti

Zvanično objavljivan broj mrtvih i zaraženih kao i strah od kovida 19 bio je preteran, kažu pripadnici ovog bloka, i bio je u funkciji strahovlade režima Aleksandra Vučića i zavođenja policijskog časa. Iz redova Anti Srbije pružan je svakodnevni otpor merama Vlade i Kriznog štaba a u cilju odbrane ljudskih prava. Istine radi, Anti Srbija je apsolutno podržala vlast i zabrane u vreme Uskrsa uz žestoko osuđivanje SPC i značaja pričešća.

Demonstriralo se, protestovalo, vršen je svakodnevni pritisak, lupalo u šerpe i lonce, plakalo, proklinjalo da bi se ublažile mere. Kada su ublažene krenulo se sa tvrdnjama i "saznanjima" da je daleko više umrlih i zaraženih od zvaničnog broja iz čega bi se dalo zaključiti da je sa vanrednim merama trebalo nastaviti. I da bi ih trebalo podržati.

Ali ne, po Anti Srbiji vanrednih mera nije ni trebalo biti jer bi tako broj zaraženih i umrlih bio enormno veći pa to zdravstveni sistem ne bi izdržao i to bi teško ugrozilo opstanak Vučića na vlasti. U tom cilju su se ubrzano organizovali masovni protesti i privatne žurke oslobođenih koji su dodatno "pogurali" širenje zaraze. Zbog toga se i sada svakodnevno pojavljuju razne lažne vesti kao da narod nema već dovoljno razloga za strepnju nego tu bojazan treba dovesti do paničnog nivoa. Svaki umrli se pretvara u priliku za optužbu režima i zdravstvenog sistema. Strast prema politizaciji i funkcionalizaciji smrti potpuno je zamenila svaku objektivnost pa čak i dužni pijetet.


 

Foto: N. Skenderija

 

Uzgred budi rečeno, taj javni zdravstveni sistem bi po ideologiji i praksi Anti Srbije bio davno uništen i privatizovan te ne bi ni imao čemu da odoleva. Niti bi mogao da prihvati da besplatno leči i zbrine gotovo pola miliona ljudi koji su se na početku pandemije slili u Majku Srbiju, a po koje je ta ista Srbija slala avione na gotovo sve kontinente. Korona je svetska pošast, u tome se potpuno slažu redovi Anti Srbije, ali oni su jedini patentirali "vakcinu" protiv ovoga virusa i našli univerzalni lek - smeniti Krizni štab i Vladu Srbije i naravno Vučića. I to bez izbora i protiv njih.

Pripadnicima Anti Srbije je svaki dan na ustima briga za pravnu državu u Srbiji. U svim njihovim obraćanjima stranim faktorima i u odgovorima zvaničnih institucija Zapada dominira briga za pravnu državu. A pravi dokaz poštovanja pravne države bio bi, po njima, da Vučić na nekom skupu ili razgovoru prizna nezavisnost Kosova i tako ispoštuje ustav tzv. države Kosovo i time pogazi Ustav Srbije. Da skine s vrata Srbije taj kosovski teret, kako kažu u Anti Srbiji. Tada bi Srbija bila prava pravna država! Kažu čak perjanice Anti Srbije da bi Vučića tada svrstali u velike pozitivne istorijske ličnosti. Smrt pravne države je pravi život Srbije. Još kada bi Vučić iskoristio svoju moć da spreči i zabrani da se o svemu izjasne i Srbi i građani Srbije, onda bi ga već zvali Veličanstvenim. Ali ne treba hitati, za to ima još uslova.

Foto: P. Milošević

Kada bi uz obilatu pomoć raznih poluzvaničnih eksperata i "nevera koje mu sede uz koleno" i tek i zasada pomalo oživljenih "spavača" usmrtio odnose Srbije sa Rusijom i rekao im "ne mešajte mi se u naše bratske odnose sa Nemačkom, Engleskom i Amerikom" i okanite se veta u SB UN, Anti Srbija bi bila spremna na svaku počast i podršku. Naravno, da je neophodno da Rusiju i Putina ponovo optuži i za "pokušaj državnog udara u Crnoj Gori" i za lupanje Beograda i da se tako svrsta u red žrtava koje imaju zajedničkog neprijatelja i tako pripomogne održanju postojeće vlasti u Montenegru. Dakle, "stati za vrat malignom uticaju Rusije". Živela smrt odnosima sa Rusijom!

Živela smrt u odnosima sa Republikom Srpskom! I to je još jedna od prolaznih stanica na putu ka večnoj slavi koju ustanovljava Anti Srbija. O tome uskoro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)