LAZAR GOJKOVIĆ GRADONAČELNIK VALJEVA: Naprednjaci sami formirali vlast u gradu na Kolubari

B. P.

18. 08. 2020. u 16:12

U naredne četiri godine, Srpska napredna stranka sama će upravljati Valjevom, pošto su na izborima osvojili 31 od ukupno 51 odborničkog mandata u lokalnom parlamentu.

ЛАЗАР ГОЈКОВИЋ ГРАДОНАЧЕЛНИК ВАЉЕВА: Напредњаци сами формирали власт у граду на Колубари

Foto: B. Puzović

Na prvoj sednici Skupštine grada, ubedljivom većinom glasova, za gradonačelnika je izabran Lazar Gojković (36), master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, košarkaški trener, nestranačka ličnost, koji je bio prvi na listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, na lokalnim izborima u Valjevu.

Za zamenika gradonačelnika izabran je Nemanja Petrović, diplomirani ekonomista.

Foto: B. Puzović

Prethodno, na konstitutivnoj sednici, za predsednika Skupštine grada Valjeva izabrana je profesor dr Snežana Rakić, predavač na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Valjevu. Njen zamenik je Viktor Mićić, ekonomista, a za sekretara Skupštine imenovana je Branka Rosić, diplomirani pravnik.

- Valjevcima je potrebno da vide rad, posvećenost, ljudski odnos prema njihovim potrebama i poštovanje prema činjenici da oni od svoje zarade izdvajaju novac za ovaj grad. Pozivam sve da zajedno radimo, kako bi život u Valjevu postao statusni simbol najboljih – poručio je, između ostalog, novi gradonačelnik Lazar Gojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)