MARKOVIĆ NA ČELU ARHIVA: Prva sednica Gradskog veća Užica u novom sazivu

N.J.

01. 09. 2020. u 14:12

NA prvoj sednici Gradskog veća grada Užica u novom sazivu utvrđen je predlog završnog računa budžeta za prošlu godinu, a data je i saglasnost na izveštaje o poslovanju javnih preduzeća i ustanova.

МАРКОВИЋ НА ЧЕЛУ АРХИВА: Прва седница Градског већа Ужица у новом сазиву

Foto: Grad Užice

Željko Marković, diplomirani pravnik, predložen je za direktora Istorijskog arhiva, on je na ovoj funkciji bio i u prethodnom periodu.

Utvrđeni su i predlozi o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta na taritoriji Užica.                                  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada