PORED PRIZNANJA KOSOVA, EVO KOJI SU PREDLOZI NA STOLU U VAŠINGTONU: Čadež otkrio detalje iz Bele kuće

Tanjug

03. 09. 2020. u 18:26

PREDSEDNIK Privredne komore Srbije Marko Čadež rekao je da su ekonomski predlozi srpske delegacije, izneseni na sastanku u Beloj kući, dobri i konkretni.

ПОРЕД ПРИЗНАЊА КОСОВА, ЕВО КОЈИ СУ ПРЕДЛОЗИ НА СТОЛУ У ВАШИНГТОНУ: Чадеж открио детаље из Беле куће

Foto: Tanjug

Čadež je, u izjavi novinarima, preneo da su razgovori teški i da će dugo trajati.

„Na stolu zanimljivi i dobri predlozi kada je u pitanju privreda. I to ne samo u vezi infrastrukturnog povezivanja, već veoma konkretni projekti za podršku privrednog sektora koji mogu da kreiraju nova radna mesta, obzebediti oživljavanje privredne aktivnosti u krajevima zemlje koji su do sada bili zapostavljeni“, objasnio je on.

Čadež je istakao da se radi o konkretnim privrednim projektima, podsećajući da je izaslanik američkog predsednika Ričard Grenel sve počeo da postavlja i razgovara sa ekonomske strane.

„Predlozi koji su na stolu su projekti za budućnost, koji mogu da naprave razliku, pomognu kreiranju radnih mesta i da mladi planiraju porodice u svojoj domovini, a ne negde drugo“, rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima