VUČIĆ IZ BRISELA: Dobar sastanak sa Varheijem, hvala na podršci

Tanjug

07. 09. 2020. u 09:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je komesaru za susedsku politiku i proširenje EU Oliveru Varheiju, sa kojim se jutros sastao u Briselu, na značajnoj podršci koju Evropska unija pruža kroz ekonomski, politički i vrednosni dopirinos napretku Srbije.

ВУЧИЋ ИЗ БРИСЕЛА: Добар састанак са Вархеијем, хвала на подршци

Foto: Instagram

-Posebno hvala komesaru na tome što mu nije teško da čuje i sasluša predstavnike Srbije, ma kako to nekome čudno zvučalo. Veoma dobar razgovor-napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu nakon sastanka sa evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje.

Vučić i Varheji su, kako je ranije najavljeno, razmatrali napredak Srbije na putu evrointegracija u svetlu godišnjeg izveštaja koji bi Evropska komisija trebalo da objavi početkom oktobra.

Očekuje se da Komisija zajedno sa izveštajem o napretku zemalja u procesu pristupanja EU objavi i veliki ekonomsko investicioni plan za Zapadni Balkan.

U nastavku drugog radnog dana u Briselu, predsednik Srbije od 11 časova učestvuje na novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (41)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove