VULIN PORUČIO KRIVOKAPIĆU: Ne slušajte gluposti bivšeg režima

Novosti online

21. 09. 2020. u 10:45

- Drago mi je što će biti formirana nova vlada u Crnoj Gori i želeo bih da im kažem da ne koriste Srbiju za opravdanje svakakve gluposti. Nemojte da pričate budalaštine kao gospodin Krivokapić koji kaže kako Milo Đukanović i Aleksandar Vučić imaju neke zajedničke poslove. Povedite malo računa - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin u jutarnjem programu Televizije „Pink“ te naglasio da je Crna Gora bratska zemlja i da sa njom želimo da imamo dobre odnose.

ВУЛИН ПОРУЧИО КРИВОКАПИЋУ: Не слушајте глупости бившег режима

Zdravko Kribokapić / Foto D. Milovanović

Komentarišući izjave da se Srbija mešala u izbore u Crnoj Gori, ministar Vulin je rekao „da se Vučić mešao u te izbore pobeda bi bila ubedljivija“.

- Crna Gora treba da vodi računa o tome da je Srbija tu i da treba da ima najbolje moguće odnose sa njom. Što se tiče Aleksandra Vučića, on će učiniti sve da Crna Gora bude uspešna, ali ne morate da slušate gluposti bivšeg režima i da vam to bude politika. Nemojte gospodine Krivokapiću da govorite o tome da Aleksandar Vučić ima poslove sa Milom Đukanovićem. Do juče smo to slušali pa smo slušali kako je rušio Đukanovića. Vodite računa o tome šta su vam građani na litijama rekli, nađite mi jednog koji je šetao na litijama i ko misli da ne treba sa Srbijom da imate bratske odnose pa i ujedinjenje. Mi ne tražimo nikakvo ujedinjenje, mi smo tu, samo da nemamo neprijateljsku vladu - poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima