VUČIĆ: Sa Milom Đukanovićem nikada nisam imao nikakve poslovne aranžmane, ne poznajem Bečića, Krivokapića i Abazovića

Novosti online

24. 09. 2020. u 10:37

ZA mene je najsmešnije to što me poslednjih dana optužuje Milo Đukanović da sam ga srušio, a danas su naši novu floskulu da sam hteo da ga oslabim, ali ne da ga srušim, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ВУЧИЋ: Са Милом Ђукановићем никада нисам имао никакве пословне аранжмане, не познајем Бечића, Кривокапића и Абазовића

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Ne znam ni šta bih rekao, pritom to je sve više mešanja i iz Crne Gore i regiona u naše unutrašnje odnose, i direktno se mešaju, priznali su nezavisnost Kosova, pogazili rezoluciju 1244, i onda pored svega toga kažu da se Srbija meša - rekao je predsednik Srbije.

Kako kaže, nikada nije imao nikakve poslovne aranžmane sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

Kada je reč o budućem mandataru za sastav nove crnogorske vlade Zdravki Krivokapiću, Vučić kaže da ih ne poznaje (Krivokapića, Aleksu Bečića i Dritana Abazovića), i da je "možda jednom sreo Bečića".

- Za mene su važni oni ljudi sa kojima imamo bratske i prijateljske odnose, poput Andije Mandića i Milačića - rekao je Vučić.

Kaže i da danas putuje u Tursku na razgovore sa predsednikom Turske Tajipom Erdoganom.

ŽELIMO NORMALNE ODNOSE SA CRNOM GOROM, VRATA SRBIJE OTVORENA

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da Srbija želi saradnju i normalne odnose sa Crnom Gorom kao i da su vrata naše zemlje otvorena za sve ljude iz Crne Gore.

"Nemamo bližeg, to što oni svi zajedno žele da pokažu ambasadorima u Podgorici, kako su daleko od Srbije, kako će ne znam šta sve da urade... Mi sa tim nemamo problem. Neka kažu i rade šta hoće, mi ćemo ovde da budemo uvek spremni da sačekamo braću, prijatelje iz Crne Gore za saradnju", rekao je Vučić.

On je naveo da su sva vrata Srbije u potpunosti otvorena za sve ljude iz Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (16)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar