SAMO MUK U PRIŠTINI, NISMO ZABORAVILI IVANOVIĆA: Premijerka Brnabić o istrazi zbog ubistva lidera kosovskih Srba

Tanjug

29. 09. 2020. u 14:04

PRIŠTINI ne odgovara da se sazna istina o ubistvu Olivera Ivanovića jer bi u suprotnom oni već otkrili i nalogodavce i ubice, izjavila je premijerka Ana Brnabić.

САМО МУК У ПРИШТИНИ, НИСМО ЗАБОРАВИЛИ ИВАНОВИЋА: Премијерка Брнабић о истрази због убиства лидера косовских Срба

Foto: Tanjug

Na pitanje da li je danas, 1.000 dana od ubistva Ivanovića, poznato nešto o tome šta se zapravo desilo, Brnabićeva je odgovorila da će se do pravde doći kad-tad.

Premijerka Srbije je rekla da, nažalost, istraga mora da se vodi u Prištini i podsetila da je Beograd tražio da učestvuje u njoj, što nije dozvoljeno. Apelovala je i na Unmik i Euleks da se ubistvo Ivanovića istraži, da se dođe do istine i da se počinioci kazne.

- Nažalost, iz Prištine imate samo muk o toj temi. Mi tu temu nećemo zaboraviti i nastavićemo da tražimo istinu i da tražimo ko su ubice i zbog čega je ubijen Oliver Ivanović. I ako to traje 10 godina i ako traje 100 godina nećemo zaboraviti. Do pravde će se doći kad-tad - istakla je Brnabićeva, preneo je Tanjug.

Lider Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima