CVIJANOVIĆ ČESTITALA BRNABIĆ: Za RS važna snažna Srbija

Tanjug

28. 10. 2020. u 23:33

PREDSEDNICA Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je večeras Ani Brnabić izbor za predsednicu Vlade Srbije i poručila da je za RS i njene građane od izuzetne važnosti snažna i prosperitetna Srbija, kao regionalni lider i nezaobilazni faktor mira i stabilnosti.

ЦВИЈАНОВИЋ ЧЕСТИТАЛА БРНАБИЋ: За РС важна снажна Србија

Željka Cvijanović / Foto D. Pozderović

"S obzirom na naše čvrste veze u svim oblastima, od političkih i ekonomskih, do kulturnih i institucionalnih, želim i ovom prilikom da istaknem snažnu opredeljenost za stalno unapređenje i razvoj sveukupnih odnosa Republike Srpske i Republike Srbije", poručila je Cvijanović u čestitki upućenoj u ime građana RS i u svoje ime.

Ona je izrazila uverenje da će Brnabić, zajedno sa ministrima u novoizabranoj vladi, nastaviti da vodi odgovornu i politiku kontinuiteta, koja će Srbiji obezbediti dalji ekonomski i sveukupni razvoj.

"Uz iskreno uverenje da će Republika Srbija uspešno nastaviti put reformi, kao i dalju afirmaciju kako na unutrašnjem, tako i na međunarodnom planu, srdačno Vas pozdravljam i želim mnogo uspeha u budućem radu", poručila je Cvijanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili