OVO NIJE POSLEDNJA TAČIJEVA BITKA: Albanci u panici zbog suđenja komandantu terorističke OVK

Tanjug

09. 11. 2020. u 20:21

VRŠILAC dužnosti predsednika Demokratske partije Kosova (DPK) Enver Hodžaj izjavio je da danas u Hagu - nije započet proces protiv (bivšeg predsednika te stranke i tzv. Kosova) Hašima Tačija, već proces protiv slobode i nezavisnosti (tzv.) Kosova.

ОВО НИЈЕ ПОСЛЕДЊА ТАЧИЈЕВА БИТКА: Албанци у паници због суђења команданту терористичке ОВК

Tanjug

- U Hagu danas nije započet proces protiv Hašima Tačija, već proces protiv slobode (tzv.) Kosova, nezavisnosti, žrtve našeg naroda i oslobodilačkog rata. Naš odbrambeni rat vodio je narod (tzv.) Kosova. Tamo se sudi narodu (tzv.) Kosova - objavio je na Fejsbuku Hodžaj.

Naglasio je da je ovo - još jedna, ali ne poslednja bitka koju će voditi Hašim Tači - iz koje će, kako je naveo - izaći kao pobednik - prenelo je Kosovo onlajn.

Hašim Tači, jedan od osnivača i komandanata terorističke paravojske na Kosovu i Metohiji - OVK, izjavio je danas u Hagu da nije kriv ni po jednoj tački optužnice Specijalizovanog tužioca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni