JEZIVE PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU SRBIJE: Na Fejsbuku tvrdi da će snajperom ubiti Vučića (FOTO)

Novosti online

18. 11. 2020. u 19:45

OZBILjNE pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio je korisnik društvene mreže Fejsbuk koji se potpisuje kao Miloš Bpm Petrović.

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ СМРЋУ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: На Фејсбуку тврди да ће снајпером убити Вучића (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Na ovoj društvenoj mreži korisnik Miloš Bpm Petrović oglasio se sa jezivim pretnjama snajperom i "skidanjem glave".

- Ovu dvojicu skloniše, a tebe će Aleksandre Vučiću snajper da reši znaš i sam, ona crvena tačka što te prati u spavaćoj sobi kad ugasiš svetlo. Vučiću, samo te posmatram, a ne znaš gde sam. Ti mene ne vidiš, ali ja tebe vidim kroz optički nišan stalno - napisao je ovaj korisnik iznad fotografije na kojoj su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Crne Gore Milo Đukanović i član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Nakon ovog statusa, nadovezao se novim u kome preti da će predsedniku Srbije "otići glava".

- Ovog našeg prati ekipa "Čistača" 24/7. Ekipa iz naroda, naši ljudi, samo se čeka adekvatan trenutak da se skine glava... Ljudi su profesionalci, a nas 1000 smo sakupili novac da platimo "Čistače" jer dosta nam je Vučka - glasio je novi status.

Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (126)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni