VULINU PRETIO VEŠANJEM: Sa profila uhapšenog zbog jezivih pretnji Vučiću, upućena i ozbiljna pretnja mininistru policije

Novosti online

18. 11. 2020. u 20:35

SA istog profila sa kog je prećeno smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, upućene su i pretnje vešanjem ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu.

ВУЛИНУ ПРЕТИО ВЕШАЊЕМ: Са профила ухапшеног због језивих претњи Вучићу, упућена и озбиљна претња мининистру полиције

Foto Z. Jovanović

Na Fejsbuk grupi "Stop naseljavanju migranata", pre četiri dana, sa profila "Milorad Nikezić" podeljen je članak sa pod naslovom "Vučić prelomio: vakcinacija će biti obavezna, ko odbije biće kažnjen".

Sutradan je, ispod navedenog članka, sa profila "Miloš Bpm Petrović", upućen komentar:

- Smrt Vučiću, sloboda narodu! Ubij diktatora, zakolji mu porodicu, zatri seme, baci sa balkona i zapali benzinom...Mrtav Vučić HAIL!!!

Foto: Fejsbuk

Na istom profilu mogu se naći i drugi komentari preteće sadržine:

- I onako se samo čeka dovoljno čist hitac i malo gužve, Vučiću tvoje ubijanje je spremno, i tvoje i ovih tvojih maloumnika, ljudi kojima je posao čišćenje su nam se dobrotvorno javili da te sklonimo, mi smo ih platili ako te ko pita ili ako bilo koga zanima. "Čistači" su plaćeni, bićeš mrtav Vučićuuu lalalala.

Foto: Fejsbuk

Objavljena je i fotografija Ministra unutrašnjih poslova R. Srbije Aleksandra Vulina, obrađena u nekom od programa za obradu fotografije, gde je dana 27. 10. 2020 postavljena uz komentar:

- Ahahaha liku na čelu piše "Error 404 brajn not faund". Bolesnici srpskog poglavarstva, svi ste lagano spremni za vešalicu, a i vešalice cekaju.

Foto: Fejsbuk


Mogući vlasnik ovog profila navodno je Miloš Petrović od oca Jovice, rođen 27.05.1990 godine u Paraćinu, sa prebivalištem u Pirotu, ul Danila Kiša br.22.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (93)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024