DRUGO NISMO NI OČEKIVALI: Nagrada za potez godine Deandre Hopkinsu

Novosti online

19. 11. 2020. u 08:32

SJAJNOM igrom je Ben Rotlisberger predvodio Pitsburg do devete pobede i izabran je za najboljeg ofanzivnog igrača sedmice u AFC.

ДРУГО НИСМО НИ ОЧЕКИВАЛИ: Награда за потез године Деандре Хопкинсу

FOTO: EPA

U NFC je to priznanje pripalo Deandreu Hopkinsu koji je izveo fenomenalan tačdaun.

Sa udaljenosti od 43 jarda je vajd risiver Arizone uhvatio tačdaun pas koji je njegovom timu doneo pobedu protiv Bafalo Bilsa, što je izgledalo ovako:

Što se defanzivnog igrača nedelje u NFC tiče, dobio ju je lajnbeker Remsa Lenard Flojd koji je u divizijskom derbiju protiv Sijetla bio sjajan, a njegova ekipa je primila samo 16 poena.

Iskusni Met Prejter, kiker Detroit Lajonsa je postigao je pobedonosni fild gol protiv Vašingtona i to sa 59 jardi i time zavredio nagradu najboljeg igrača specijalnog tima NFC.

Kvoterbek jedinog neporaženog tima u AFC Pitsburga Ben Rotlisberger je bio ofanzivni igrač sedmice, a u pobedi nad Sinsinatijem je prebacio 333 jarda uz četiri tačdaun pasa i kvoterbek rejtingom 110.1.

Iznenađenje je što je nagrada defanzivca sedmice u AFC otišla u Rajderse, sejftiju Džefu Hitu koji je imao dva intersepšna i veoma bitnu ulogu u pobedi u divizijskom derbiju nad Denverom.

Specijalac nedelje u AFC je bio lajnbeker Indijanapolisa Spid koji je blokirao pant u pobedi nad Tenesijem 34:17.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POVERENJA PREMA INSTITUCIJAMA U PRIŠTINI NEMA: Sutra glasanje za opoziv gradonačelnika u četiri srpske opštine na KiM