POKRET SOCIJALISTA: Đilasu zasmetalo jedinstvo srpskog naroda i SPC

Novosti online

23. 11. 2020. u 12:47

POKRET socijalista u svom današnjem saopštenju ocenjuje da su tajkunski tabloidi za vreme trodnevne žalosti povodom smrti Njegove Svetosti Patrijarha srpskog g. Irineja, uspeli da uvrede i Srpsku pravoslavnu crkvu i sve Srbe.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Ђиласу засметало јединство српског народа и СПЦ

Foto: Pokret socijalista

Oni su istakli da je Đilasu zasmetalo jedinstvo srpskog naroda i SPC.

-Čak su i najljući neprijatelji Srbije i srpskog naroda zaćutali i imali minimum poštovanja za tugu i bol Srbije i SPC, ali tajkunski tabloidi nisu.

Samo za tabloide u vlasništvu tajkuna nije važila elementarna ljudska pristojnost, pa su na svojim opskurnim portalima vodili kampanju protiv Srbije, SPC, predsednika Vučića i pokojnog patrijarha.

Besumučno su vređali mrtvog patrijarha, navodili da je bio blizak sa Vučićem zato što je dobio novac od države za završetak Hrama Svetog Save. Za kvazi analitičare opskurnog portala "Direktno", pokojni patrijarh je bio samo Miroslav, a pričest verujućeg naroda "lizanje kašike".

Nisu opskurni portali propustili da prenesu navode jednog nemačkog medija kojem je zasmetala bliskost Vučića sa pokojnim patrijarhom, kao i njihovu bolesnu optužbu da će Vučić izabrati sledećeg patrijarha.

Optužili su srpski narod da nije poštovao epidemiološke mere prilikom poslednjeg pozdrava od patrijarha i da će se posledice tek osetiti.

Učinili su sve da uvrede i povrede srpski narod i SPC.

Nažalost, pojedini tajkuni i njihovi mediji niti mogu da se postide, niti da izleče svoju mržnju- kazali su u PS-u povodom uvreda iznetih na račun pokojnog Patrijarha Irineja, predsednika Vučića i srpskog naroda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)