ALEKSANDAR VULIN: Neću da se plašim da će detetu u školi neko skinuti patike, neću da vidim dilera u blizini školskog dvorišta

Novosti online

27. 11. 2020. u 10:20

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas da je borba protiv uličnog kriminala ključna za običnog čoveka i pozvao građane da prijavljuju takve slučajeve.

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Нећу да се плашим да ће детету у школи неко скинути патике, нећу да видим дилера у близини школског дворишта

Foto Z. Jovanović

Vulin je rekao da postoji organizovani kriminal sa kojim borba nikad neće prestati, ali da ulični kriminal vređa svakog građanina i kvari život.

- Neću da se plašim da će detetu u školi neko skinuti patike, neću da ga neko presreće na ulici, neću da vidim dilera u blizini školskog dvorišta, neću da čujem za krađe kola, neću da neko obija kuće. To sve deluje malo, ali to čini naš život - rekao je Vulin.

Kaže da je zato borba protiv uličnog kriminala izuzetno važna i da je njemu prioritet.

On je pozvao građane da prijavljuju slučajeve uličnog kriminala.

- Prijavite svaki reket, to se najlakše dokazuje. Samo je potrebno da oštećeni dođe u policiju i da kaže ko ga reketira, a mi ćemo organizovati sve što je potrebno da se to dokaže. Samo dođite u svoju policiju, verujte nam. Borba protiv uličnog kriminala je ključna - poručio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)