ZA OPSTANAK I ŽIVOT NA OVIM PROSTORIMA: Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice obišao više desetina domaćinstava

D.Zečević

27. 11. 2020. u 21:04

MILAN Radojević, kandidat Srpske liste za gradonačelnika Severne Mitrovice danas je, poslednjeg dana izborne kampanje uoči izbora zakazanih za nedelju, 29. novembar, obišao više desetina domaćinstava u ovom gradu ukazujući pri tom na značaj predstojećih izbora.

ЗА ОПСТАНАК И ЖИВОТ НА ОВИМ ПРОСТОРИМА: Кандидат за градоначелника Северне Митровице обишао више десетина домаћинстава

Foto: D. Zečević

- Naša sloga i jedinstvo su svakoga dana na iskušenju. Mi smo svoj izbor napravili onog trenutka kada smo odlučili da ostanemo i opstanemo na braniku otadžbine, ali i da naš grad vratimo na nivo kakav zaslužuju svi njegovi građani. Zato u nedelju još jednom, svi zajedno pravimo izbor dajući podršku Srpskoj listi koja je politički štit našeg naroda - istakao je prilikom susreta sa građanima Radojević naglašavajući da od glasa svakog Mitrovčanina zavisi da li će žitelji Severne Mitrovice opstati na svojim ognjištima, da li će sačuvati zdravstvo, školstvo, posebnost ovog grada.

- Od svakog glasa zavisi da li ćemo još jednom pokazati jedinstvo koje nas čini nesalomivima, da li želimo da hrabro iskoračimo u budućnost u čemu imamo neizmernu podršku predsednika Aleksandra Vučića, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića i cele Vlade Srbije - istakao je Radojević u razgovoru sa građanima.

Kandidat Srpske liste za gradonačelnika Severne Mitrovice prethodno je u pratnji potpredsednika Srpske liste Igora Simića i predsednika Privremenog organa Aleksandra Spirića obišao novosagrađene zgrade u naselju Bošnjačka mahala poručivši da je rešavanje stambenog pitanja građana najbolji primer i dokaz odgovorne politike Srpske liste i lokalne samouprave.

Izgrađeno 600 stanova

- Osim do sada izgrađenih oko 600 stanova do kraja godine u planu je raspodela još 90 stanova , što pokazuje našu nameru da učinimo sve u cilju opstanka naših ljudi pre svega mladih u opštini severna Mitrovica - rekao je danas za Novosti Milan Radojević kandidat za gradonačelnika severne Mitrovice naglašavajući da će ukoliko postane gradonačelnik nastojati da stvori ambijent kako bi mladi koji su obezbedili stambeno pitanje stvorili uslove za rad i život svojih porodica.

Radojević je danas tokom razgovora sa građanima naglasio da će se ukoliko pobedi na izborima boriti sa obezbedi stabilne uslove za život građana razvijanjem adekvatnih uslova za razvoj privrede ali pre svega stvaranjem bezbednosnih uslova života na ovom području.

Izbori za gradonačelnika Severne Mitrovice održavaju se u nedelju 29. novembra, a izborna tišina počinje večeras u ponoć.

Građani će moći da glasaju na 27 biračkih mesta a biraće između četiri kandidata: Milana Radojevića iz Srpske liste, Dušana Milunovića nezavisnog kandidata, Erdena Antića iz Pokreta Samoopredeljenja i Fljorenta Azemija iz Demokratske partije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)