RADIĆE I POSLE PANDEMIJE: Opšta bolnica u Gornjem Milanovcu prima još sedam lekara i 11 sestara

Milorad Bošnjak

03. 12. 2020. u 13:11

PREMA juče raspisanom konkursu, Opšta bolnica u Gornjem Milanovcu primiće u rad na neodređeno vreme sedam lekara, 11 medicinskih sestara i jednog tehničara. Svima njima, radni odnos će trajati i po isteku pandemije kovida-19.

РАДИЋЕ И ПОСЛЕ ПАНДЕМИЈЕ: Општа болница у Горњем Милановцу прима још седам лекара и 11 сестара

Foto: M.B.

- Za troje lekara, koji ovde već rade na određeno vreme, taj ugovorni status biće promenjen u neodređeno, a zaposlićemo još četiri nova lekara, kao i pomenuti broj sestrinskog i tehničkog osoblja. Radi se o proširenju kadrovskog plana naše bolnice. Veoma bi joj značilo, da se kandidati koji ispunjavaju uslove jave na raspisani konkurs, da popunimo sve te pozicije – apeluje dr Šutić.

Rok za prijavu kandidata na sva ta radna mesta trajaće osam dana od objavljivanja konkursa na portalima Ministarstva zdravlja i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni