PREDSEDNIK Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom odbrane Republike Italije Lorencom Gverinijem, sa kojim se saglasio da dve zemlje imaju stabilne prijateljske bilateralne odnose i intenzivnu saradnju u svim važnim oblastima, u skladu sa uspostavljenim strateškim partnerstvom.

Komentari (24)

Stefan

15.12.2020. 16:02

Srbija aktivno ucestvuje za svim stolom gde razmena iskustva iz vojne oblasti danas dragocena kada su izazovi sa svih strana veliki.Posebno i jos vece zadovoljstvo nam je da razmenimo stavove,iskustva sa Italijanskom stranom odbrane!

Mily

15.12.2020. 18:27

Srbija i Italija dugogodisnji su prijatelji i saveznici na mnogim poljima, sto ce se nastaviti i u buducnosti, na radost i obostranu korist obeju strana. Sklapamo saradnju i odrzavamo stabilnim bilateralne odnose, cak i doba pandemije korona virusa.

Ivana

15.12.2020. 20:23

Italija i Srbija treba da imaju prijateljske odnose, to je zaista važno u vreme Covida 19. Hvala našim građanima koji zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi.

Dejo

15.12.2020. 21:18

Naša država je uvek za saradnju i za mir i stabilnost to je za nas ključni značaj smatram da Aleksandar Vučić radi pravu i odgovornu stvar a rezultati su vidljivi na svakom koraku.