PRVA OBJAVA AMBASADORA MARKA ĐURIĆA: Evo gde je otišao po dolasku u SAD (FOTO)

Novosti online

19. 12. 2020. u 18:05

AMBASADOR Srbije Marko Đurić juče je doputovao u SAD. Pre zvaničnog stupanja na dužnost u ponedeljak, Đurić je danas otišao u Crkvu Svetog Luke kod Vašingtona, gde je sa Srbima obeležio Nikoljdan i poželeo srećnu slavu svim vernicima koji danas slave.

ПРВА ОБЈАВА АМБАСАДОРА МАРКА ЂУРИЋА: Ево где је отишао по доласку у САД (ФОТО)

Foto: Facebook

- Pre nego što mi se pridruže supruga Andrijana i ćerke Jovana, Milica i Đurđa, i pre zvaničnog stupanja na dužnost u ambasadi Srbije u SAD u ponedeljak, došao sam u Crkvu Svetog Luke u mestu Potomak kod Vašingtona da sa ocem Vasilijem i našim ljudima iz Virdžinije, Merilenda i Distrikta Kolumbija budem za praznik.


Sveti Nikola čuva naše ljude svuda, tako je i Đurićima to slava koju ove godine obeležavamo na različitim stranama sveta.


Srećna slava svima i neka Bog da samo sreću, zdravlje i ljubav vama i vašim porodicama - napisao je Đurić pored fotografija.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)