ČEDA JOVANOVIĆ IMAO INFARKT PLUĆA?! Novi detalji o zdravstvenom stanju političara

Novosti online

11. 01. 2021. u 21:11

LIDER LDP-a Čeda Jovanović (49) oporavlja se uprkos zdravstvenim komplikacijama nastalim kao posledica preležanog koronavirusa.

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ИМАО ИНФАРКТ ПЛУЋА?! Нови детаљи о здравственом стању политичара

Foto: TV Prva/Printskrin

U petak je Jovanović u teškom stanju hospitalizovan u KBC „Dragiša Mišović”, a prve procene su bile sasvim nepovoljne. Pretpostavljalo se da Jovanović ima upalu oba plućna krila, te se sumnjalo na plućnu emboliju i upalu kičmene moždine.

Stanje mu je svakako bilo veoma ozbiljno i zabrinjavajuće, a mediji su došli do novih detalja o njegovom zdravstvenom stanju.

U stvari, Jovanović je imao nešto nalik manjem infarktu pluća i zapaljenje plućne maramice, koje je zahvatilo i grudni deo kičmenog stuba. Na sreću, sada dobro reaguje na terapiju koju su mu lekari prepisali i nadamo se da će sve ići u najboljem smeru - priča izvor koji je upućen u zdravstveno stanje Jovanovića.

Kako prenose mediji, Jovanoviću se zdravlje zapravo iskomplikovalo zbog nepoštovanja striktnih saveta lekara. Čeda se u julu prošle godine lečio od kovida, a i tada je bio u kritičnom stanju jer je imao jake bolove i bio je priključen na kiseonik zbog teške upale pluća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SIMIĆ: Sve što je napisano u korist Srba u briselskom sprorazumu - mrtvo slovo na papiru