VUČIĆ UPOZORIO ALBANCE I NJIHOVE MENTORE: Ako pokušaju da učlane Kosovo u bilo koju međunarodnu organizaciju, čekaće ih brojna iznenađenja!

Novosti online

11. 01. 2021. u 22:46

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić se, tokom gostovanja u “Ćirilci” osvrvnuo i na pokušaje nepriznate države Kosovo, da bude priznata u mnogim međunarodnim organizacijama i institucijama.

ВУЧИЋ УПОЗОРИО АЛБАНЦЕ И ЊИХОВЕ МЕНТОРЕ: Ако покушају да учлане Косово у било коју међународну организацију, чекаће их бројна изненађења!

Foto: Printskrin

 On ih je upozorio da to ne pokušavaju dalje.

- Ako Kosovo pokuša da se učlani u bilo koju međunarodnu organizaciju, čekaće ih brojna iznenađenja – naglasio je Vučić. - Oni znaju da ja ne lažem. Ja se ne obraćam samo njima, nego i njihovim mentorima.

Sve o gostovanju predsednika Vučića u “Ćirilici” možete da pročitate KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (30)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!