VRAĆAMO SE UNAZAD, NEMAMO IMENA ZLIKOVACA: Milena Popović ne gubi nadu da će se ipak otkriti ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića

B. Subašić

16. 01. 2021. u 20:43

Dok je pod svodovima Hrama Svetog Save odjekivala zaupokojena molitva za mir duše Olivera Ivanovića, jednog od najznačajnijih lidera kosovskih Srba, duše živih nastavile su da pate i iščekuju. Stotine prijatelja i poštovalaca pratile su udovicu i sina ubijenog Olivera.

ВРАЋАМО СЕ УНАЗАД, НЕМАМО ИМЕНА ЗЛИКОВАЦА: Милена Поповић не губи наду да ће се ипак открити ко стоји иза убиства Оливера Ивановића

Foto Tanjug

- Bogdan i ja tri godine dolazimo i palimo sveće, ali čini mi se da smo vratili korak unazad, jer još nemamo imena, ni ubica ni nalogodavaca - rekla je za "Novosti" Milena Ivanović Popović. - Direktno ću se uključiti u istragu, tako što ću biti prisutna na nekim od ročišta u Prištini, a moji advokati će sve pratiti. Očekujem da će povodom ove najave stići uobičajene pretnje i ružni komentari iz Prištine, koje mi upućuju čim ih pomenem.

Supruga pokojnog Ivanovića je posebno razočarana reakcijom evropske misije i institucija EU na gnusni zločin.

- Oni su me razočarali još kada je Oliver bio u pritvoru tri i po godine, ali sam posle njegovog ubistva, ipak, očekivala oštriju reakciju, da se direktno uključe u istragu kao što su se uključivali u bezbroj procesa koji nemaju nikakvog smisla - kaže Milena Ivanović Popović.

- Ali, oni reaguju na sve, osim na šta treba da reaguju. Očigledno je da ta misija ima za cilj nešto sasvim drugo, a ne uspostavljanje pravnog sistema na KiM. Verujem najviše našim istražnim organima i nadam se da ću u najskorije vreme dobiti informacije od njih ko se krije iza ubistva Bogdanovog oca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

CIRKULARNI GRADOVI: Prilika za lepšu budućnost