SPREČITE IŽIVLJAVANJE NAD LEKARIMA I NARODOM : Srpska lista osuđuje upad u Dom zdravlja u Štrpcu

D. Z.

20. 01. 2021. u 21:28

SRPSKA lista najoštrije osuđuje sraman i anticivilizacijski upad inspektora tzv. kosovske policije u prostorije Doma zdravlja u opštini Štrpce.

СПРЕЧИТЕ ИЖИВЉАВАЊЕ НАД ЛЕКАРИМА И НАРОДОМ : Српска листа осуђује упад у Дом здравља у Штрпцу

Arhiva Novosti

SL zahteva od UNMIK-a, KFOR-a, Evropske unije, ambasada u Prištini, predstavnika Svetske zdravstvene organizacije i ostalih stručnih tela da hitno reaguju i spreče ovakvo iživljavanje nad srpskim lekarima i građanima na Kosovu i Metohiji.

Ovo se između ostalog navodi u saopštenju Srpske liste i dodaje da u trenutku kada se čitav svet suočava sa posledicama ove opake pandemije, i kada je vakcina jedini način da se ovoj pošasti stane na kraj, nesposobnost da za građane obezbedi vakcine Priština prikriva nasilnim upadima u srpske zdravstvene ustanove i demonstracijom sile, u nadi da će im to doneti jeftine političke poene.

- U ime Srpske liste želimo da potvrdimo da je ovo još jedan dokaz zašto su poslanici Srpske liste svojevremeno uskratili podršku ovoj Vladi, ali i da ćemo znati da pamteći ovakvo ponašanje dobro procenimo sa kim ćemo biti u koaliciji nakon vanrednih izbora koji su pred nama-ističe se dalje u saopštenju Srpske liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)