EVROPSKA komisija reagovala je na skorašnje izjave Ramuša Haradinaja o stvaranju "Velike Albanije".

Komentari (8)

Varto Marx

21.01.2021. 16:56

Sve je moguce zasto da ne samo ako Srbija dozvoli da Kosmet postane samostalna drzava. Brisel Vasington i Berlín su pomogli Pristini da na ovóm pitu Prístina stigne do skoro svojeg cilja, odvajanje od Srbije i pripajanje Albaniji. Svi mi vidimo, da Lajcak kao i Italijanka Mogerini iz EU nsta bas nista preuzeli, Kao i Vasington. problem Kosmeta nije ni trebalo da bude, to oni ( zapad ) zeli Srbina da masira i debelo kazni strahujem da ce se njihov san ostvariti, EU je vec odavno pao na ispitu, samo gube vrijeme.

Toljaha

21.01.2021. 17:59

Arnauti poneseni podrskom USA i EU pocinju da prave ispade.Nisu svesni cinjenice da vremenom nece biti u Srbiji ko ce im ispunjavati snove a ovi njihovi mentori.njima sunce zalazi dok na istoku se radja.Tako neka znaju da i ta Albanija njen opstanak bice doveden u pitanju.Jer su postali remetilacki faktor Balkana.

buki

21.01.2021. 18:16

Ova ,,reakcija,, EU je na žalost samo potvrdila moju sumnju da Haradinaj sve što radi i govori, čini to upravo po savetu nekog iz EU ili SAD.

Vlada

29.01.2021. 06:52

Ma nek priča šta hoće. U svojoj državi može da priča šta želi.. Ionako radi šta hoće, i za sad mu niko ništa ne može. Srbija je izgubila Kosovo, voljom Amerike, i više se ne pita ni za šta. Ako nam je za utehu, nikad se nije ni pitala.. I to je fakat..