ALEKSANDAR VULIN: Nije ni čudo što unuk vojnika SS Handžar divizije kaže tako nešto

Novosti online

23. 01. 2021. u 23:21

PREDSEDNIK Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin reagovao je povodom izjave Bakira Izetbegovića da su "Srbi loš narod". Izjavu ministra Vulina prenosimo u celosti:

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН: Није ни чудо што унук војника СС Ханџар дивизије каже тако нешто

Foto Z. Jovanović

- Kada Srbe sledeći put budu pitali zašto ne žele da žive u unitarnoj BiH uređenoj kao nasledni begovat Izetbegovića, biće dovoljno da se pročitaju Bakirovi izlivi mržnje, kada se iskompleksirani i neostvareni Alijin sin poželi poslušne raje i danka u krvi.

- Teorije o dobrim i lošim narodima na Balkanu su izgovarali Hitlerovi gaulajteri, pa zato nije ni čudo što Bakir Izetbegović, unuk vojnika SS Handžar divizije i ne zna ništa drugo da misli i kaže.  Male ljude nosi velika mržnja i niko ne može da načini tako veliko zlo, kao mali čovek. Što bude više Bakira, to će biti manje Bosne - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući nove uvrede Bakira Izetbegovića na račun Srba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024