PS: Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću uspešnu, bezbednu, uređenu i jaku Srbiju

Novosti online

05. 02. 2021. u 11:05

POKRET Socijalista izdao je saopštenje povodom nadova Dragana Đilasa i Marinike Tepić o hapšenju kriminalne grupe među kojima je i Veljko Belivuk, poznatiji javnosti kao Velja Nevolja.

ПС: Ђилас и Тепић не могу да опросте Вучићу успешну, безбедну, уређену и јаку Србију

Foto: Pokret socijalista

- Vest da su pohapšeni najopasniji kriminalci, obradovala je građane Srbije, dok za Đilasa i Mariniku ta vest predstavlja povod za novi napad na svoju državu i predsednika. Marinika Tepić koja je promenila deset partija, koja ima gomile slika sa narko-dilerima, koja je preko kriminalaca terala novinara iz Pančeva, nameštala tendere prijateljima i tvrdila da vojne kokoške umesto jaja ležu drogu, po zadatku Đilasa, brutalno je napala predsednika Vučića i iznela niz laži, za koje smatra da nikada neće odgovarati. Kriminalci koji su za vreme vlasti DOS-a slobodno pljačkali i reketirali Srbiju, danas se nalaze iza rešetaka i to Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću.

Đilas i Tepić ne mogu da oproste Vučiću uspešnu, bezbednu, uređenu, jaku Srbiju- poručili su u Pokretu socijalista reagujući na tvitove Marinike Tepić u kojima tvrdi da Veljko Belivuk svoje kriminalne radnje nije mogao da obavlja bez podrške Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni