TVRĐAVA

V. KADIĆ

13. 02. 2021. u 09:30

JAVNI servis Crne Gore i posle pada režima Mila Đukanovića ostao je čvrsta tvrđava njegovog anticrkvenog i antisrpskog delovanja.

ТВРЂАВА

Novosti

Iz "Bastilje", čijoj vrhuški uskoro sledi smena, i dalje se seje mržnja i nanosi zlo napaćenom narodu kroz izjave plaćenih analitičara i apologeta.

U njihovim glavama i dalje stanuju četnici i "srpska banda" koja zastrašuje Bošnjake, Crnogorce - komite i "nacionalne patriote". Na najprizemniji način govori se o blaženopočivšem mitropolitu Amfilohiju, pozdravlja hapšenje državljana Srbije ili "ćeranje" ambasadora Vladimira Božovića. Udara se na Srbe iz svih "oruđa", pa ko jače opali biće nagrađen debelim honorarima.

U tome prednjači Tamara Nikčević, koja iz Beograda "nogama i rukama" brani lik i delo Đukanovića. Čuje se da je za 20 emisija "Teleskopije" naplatila 30.000 evra! Ili "prevedeno" - po emisiji hiljadu i po bez uračunatih avio-karata, smeštaja i drugih benefita koje koristi. Ona je zamenila Darka Šukovića i njegovu "Živu istinu" iz koje je takođe raspirivana antisrpska histerija.

Radikalizacija ovakvog ponašanja kulminira ovih dana najavom da će Tanja Šuković, nastaviti ranije započeti skandalozni serijal protiv SPC i njenih velikodostojnika.

Prošle godine to je bilo aktuelizovano pred republičke izbore, a sada lokalne, u Nikšiću. Umesto da snime narodne kuhinje Mitropolije crnogorsko-primorske koje dobar deo naroda održava u životu. Demokratski front je apelovao na sve slobodnomisleće ljude da do rušenja "TV Bastilje" ne daju izjave i ne učestvuju u emisijama partijskog propagandnog krila DPS, koje se lažno predstavlja kao Javni servis. Laž je u Crnoj Gori dugo nosila odeću istine. Vreme je da počne "presvlačenje".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)