CIK KiM: Nećemo prihvatiti glasove iz dijaspore posle roka

Tanjug

12. 02. 2021. u 22:22

CENTRALNA izborna komisija na KiM saopštila je danas da neće prihvatiti glasove dijaspore koji poštom stignu u subotu, iako ih je agencija DHL obavestila da će zbog problema u Nemačkoj pakete dostaviti dan posle zakonskog roka.

ЦИК КиМ: Нећемо прихватити гласове из дијаспоре после рока

Foto: printskrin kosovo-online

Portparol CIK Valjmir Eljezi potvrdio je danas da je do sada stiglo 38.339 pisama sa glasovima iz dijaspore za predstojeće izbore na KiM zakazane za 14. februar.

On je upozorio da CIK neće prihvatiti pakete koji stignu posle isteka zakonskog roka za glasanje iz inostranstva, prenosi "Koha ditore".

„Danas se završava glasanja putem pošte i CIK nastavlja da prima pisma sa glasačkim listićima koji dolaze iz inostranstva do isteka zakonskog roka. Prijem pisama se vrši u prisustvu kosovske policije, kao i posmatrača političkih subjekata i akreditovanih nevladinih organizacija", izjavio je Eljezi, prenosi Kosovo onlajn.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju