DIREKTOR KANCELARIJE ZA KOSOVO I METOHIJU: "Važno da Srbi na izbore izađu u što većem broju"

D.Z.

13. 02. 2021. u 14:14

ISTIČUĆI važnost izlaska u što većem broju na sutrađnje prevremene parlamentarne izore na Kosovu, Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju je reagujući na pozive na bojkot glasanja ocenio da samo neko ko želi propast srpske ideje, razjedinjenu i slabu Srbiju, poput lažnog patriote Mlađana Đorđevića, može da pozove na bojkot glasanja i Srpske liste.

ДИРЕКТОР КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ: Важно да Срби на изборе изађу у што већем броју

Petar Petković / Foto promo

Direktor Petković je naglasio da je od izuzetne važnosti da Srbi u nedelju, 14. februara, u što većem broju izađu na pokrajinske izbore na Kosovu i Metohiji i jedinstveno i složno nastupe kao najveća odbrana i garant ostanku i opstanku na svojim vekovnim ognjištima.

 - Naša zemlja danas se nalazi u odsudnom trenutku. Sve su glasnije poruke o "velikoalbanskoj ideji", a pritisci raznih centara moći na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića zbog Kosova i Metohije snažniji. Zbog toga naš narod u južnoj pokrajini svima treba da pokaže da je stameni bedem nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji i svim legitimnim sredstvima se bori za bolju budućnost naše dece - navodi se u saošštenju direktora Petkovića i dodaje da je za takve borbe spremna je samo Srpska lista. Samo ona - dodaje direktor Kancelarije za KiM - ima snagu, kapacitet i spremnost da se bori za nasušne potrebe srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i bude njihova brana pred institucijama u Prištini i nasrtajima onih koji bi da vide Srbiju na kolenima.

 - Nema dileme da bi mnogi, poput Đorđevića i njegovog kuma Dragana Đilasa, voleli da unesu razdor i sumnju među srpski narod na Kosovu i Metohoji i politički profitiraju na srpskoj muci. Jer, takva, slaba Srbija, bila bi lak plen za razne političke moćnike i albanske političare i to im ne smemo dozvoliti. Život nas uči da kada god su Srbi bili jedistveni i složni, pobede su bile nadomak ruke, a pobede sutra osvajamo olovkom i glasanjem - podvlači u saopštenju za javnost Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)