PREDAJA NIJE OPCIJA: Podrška predsedniku Vučiću od SNS Šabac zbog učestalih napada na njegovu porodicu

V. Mitrić

13. 02. 2021. u 17:18

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Šapcu snažno podržava predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Učestali napadi na Danila, starijeg sina predsednika Vučića, slika su jada i bede onih koji nemaju drugi politički stav osim mržnje prema neistomišljenicima.

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА: Подршка председнику Вучићу од СНС Шабац због учесталих напада на његову породицу

Foto: SNS Šabac

- Pošto ne mogu da pokolebaju Aleksandra Vučića, pomislili su da će udarima na ono što je najsvetije svakom roditelju onemogućiti predsednika Srbije da upravlja našom državom - kažu u GO SNS u gradu na Savi.

- Zato su se zverski uvredama, pretnjama i lažima ustremili na Danila Vučića kako bi povredili njegovog oca. U vremenu globalne krize, Srbija pobeđuje. U trenucima kada i moćnije države posustaju pod pritiscima pandemije, naša zemlja pokazala je kako se bori za svoj narod. Sposobnost predsednika Aleksandra Vučića da obezbedi vakcine, doprineli su da je Srbija udarna vest u svim svetskim medijima.

Nažalost, kako ističu u šabačkom GO SNS, "nekome to ne odgovara".

- Tužno je da su to ljudi sa kojima živimo, koji su deo našeg društva. Dok se ceo svet ugleda na našu državu, dok hvale predsednika Srbije, među nama ima i onih koji po svaku cenu žele da nam bude loše. Građanima Srbije, čak i onima koji su bili politički neopredeljeni, sada su jasne prave namere tobožnjih boraca za demokratiju. Ovi "borci" su najobičniji lažljivci koji ne prezaju da udare i na decu. Takvi napadi su teški i bolni za svakog razumnog čoveka. Ipak, predaja nije opcija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (25)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije