SRBI ne mogu deliti identitet s crnogorskim separatistima koji na Cetinju pevaju ustaške pesme i pozivaju na istrebljenje srpskog naroda, poručio je istoričar Aleksandar Raković gostujući u emisiji “Odmotavanje” na TV “Vesti”.

buki

23.02.2021. 09:30

@Juca - Lepo to zvuči @Juco, samo je bitan način na koji to izvesti. I naši neprijatelji to hoće, ali tako što bi pobili ili proterali sve Srbe iz okolnih država u Srbiju. Za sada su to uspeli iz Hrvatske, dobrim delom i sa kosova, ali im je trn u oku Crna Gora i Republika Srpska, gde se Srbi ne daju lako proterati. Neće zapadna gamad odustati od svoje namere i još planira da proširi proterivanje Srba sa juga centralne Srbije i iz Vojvodine. Borićemo se uz pomoć saveznika da im plan ne uspe, ali su nam u Srbiji za to neophodne generacije koje vole svoju državu i svoj srpski narod. Dodatni problem je što mnoga naša deca u večeri kada se prikazuje Dara iz Jasenovca odlaze na organizovane žurke u gradovima širom Srbije, a sa takvim pristupom, teško ćemo i Beograd sačuvati.

Anarhista

23.02.2021. 04:36

Ако нама требају западне битанге, сви треба да поцркамо. Боже, поби нас све. У супротном, Само Сила Србина Спашава. Што већа армија, што више оружја, највећа могућа сарадња са Кином и Русијом. Тамне силе само Смрт поштују.