SLAVKO SIMIĆ: Posebna finansijska pomoć za građane na Kosmetu je jasna Vučićeva poruka da je država uz svoj narod

D.Z.

28. 02. 2021. u 17:12

POSEBNA finansijska pomoć koju će dobiti naši građani koji žive na Kosovu i Metohiji je jasna poruka predsednika Vučića da je država uz svoj narod, da država misli na svako naše dete, svaku porodicu, svako domaćinstvo na Kosmetu.

СЛАВКО СИМИЋ: Посебна финансијска помоћ за грађане на Космету је јасна Вучићева порука да је држава уз свој народ

Foto: D.Z.

Ovo je Slavko Simić, načelnik kosovsko mitrovačkog okruga istakao povodom odluke predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se Srbima na KiM dodeli posebna finansijska pomoć.

On je u izjavi medijima istakao da će komunikacija sa državom Srbijom i predsednikom Vučićem biti nastavljena a sve u cilju odbrane državnih i nacionalnih interesa.

- Budući da nam predstoje brojni izazovi i da očekujemo da se nastavi pritisak na naš narod i našu zemlju jasno je da moramo da sačuvamo jedinstvo i političku snagu Srpske liste i našeg naroda na Kosmetu kako bismo nastupali jedinstveno i time olakšali svaki vid borbe naše države i državnog vrha svuda i na svakom mestu gde se odlučuje o sudbini naše zemlje i našeg naroda - zaključuje Slavko Simić načelnik kosovsko-mitrovačkog okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)