VUČIĆ POKAZAO TRI KNJIGE: Istina o ubistvu Olivera Ivanovića izlazi na videlo

Novosti onlajn

06. 03. 2021. u 22:41

PREDSEDNIK Vučić je na kraju svoga obraćanja nakon završene Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost pomenuo i slučaj ubistva Olivera Ivanovića

ВУЧИЋ ПОКАЗАО ТРИ КЊИГЕ: Истина о убиству Оливера Ивановића излази на видело

Foto: Printskrin

- Već godinama smo izloženi najgorem mogućem pritisku. Oni ljudi koji rade svoj posao su proglašavani za kriminalce, a kriminalci za heroje i za borce protiv mafije. To će narod moći da vidi i narednih dana i narednih nedelja. I zato će naša borba da bude snažna i pri tome računamo da ćemo morati da se borimo protiv onih koji su pokrali desetine i milione stotina evra, koje su već uložili i u svoju medijsku mašineriju i u sve drugo. Nastaviće da ulažu u to još više, ne bi li uništili državu Srbiju - rekao je predsednik.

Foto: Printskrin

Itakao je da su već prikupljene tri knjige sa dokazima i informacijama o slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

- Ovo su tri knjige o ubistvu Olivera Ivanovića. To je dokumentacija koju je naša radna grupa napravila. Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, i Specijalno tužilaštvo i Vojno bezbedonosna agencija. Danas je posebna tačka u okviru jedne tačke bilo ubistvo Olivera Ivanovića. Slušali smo najgore laži i besmislice dve gidine. Dve godine je država bila defakto direktno i prikriveno optuživana za ubistvo Olivera Ivanovića. I ja lično, i njegova udovica, i njegova sekretarica i dalje, i Milan Radojčić i mnogi drugi, iako smo utvrdili i u Ministarstvu unutrašnjih poslova, i kroz poligrafsko ispitivanje i kroz sve druge načine da Milan Radojčić ni na koji način nije mogao da učestvuje u ubistvo i to je svakome jasno. Ali je kampanja trajala i trajala i trajala. Onda se zaćutalo, čak i kada su Albanci povukli nalog za hapšenje. I više to nikome nije tema. To je bio jedan od načina za rušenje Srbije. To je bio jedan od načina da se laž prikaže kao istina - istakao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!