MINISTAR ĐORĐEVIĆ NOSI MAJICU SA STIHOM: Dubogo značenje reči čika Jove Zmaja

V. N.

17. 09. 2020. u 07:30

MINISTAR za rad i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je proteklog vikenda štand organizacije "Dečje srce", na Beogradskom dečijem sajmu i kući se nije vratio praznih ruku.

МИНИСТАР ЂОРЂЕВИЋ НОСИ МАЈИЦУ СА СТИХОМ: Дубого значење речи чика Јове Змаја

Foto: Novosti

 Kupio je majicu i šolju na kojima je odštampan stih pesnika Jove Jovanovića Zmaja: "Podeljena sreća, dva puta je veća".

"Dečje srce", kako je rekao ministar, posebno mu je draga organizacija zbog izvrsnih aktivnosti koje sprovode sa decom sa smetnjama u razvoju.

Inače, pomenuti stih čika Jove Zmaja biće i slogan tradicionalne Dečje nedelje, koja će se održati početkom oktobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠTA ĆE TURCI REĆI POSLE GLASANJA: Vučić - Počinili su genocid nad Jermenima